Ook een eigen babysite? kijkonzebaby.be
Onze derde deugeniet

dagboek

2 januari 2012 - De zolder

De kerstvakantie is al half en ook de zwangerschap nadert met rasse schreden de 20 weken. Tijd om eens echt werk te gaan maken van de slaapkamers.

We hopen begin april ten laatste dat Lotte naar de zolder kan verhuizen, maar tegen dat het zover is, moet er nog immens veel werk verzet worden. In augustus hebben we de ganse zolder al geïsoleerd owv de zonnepanelen die we gelegd hebben. Ondertussen heeft de papa ook al werk gemaakt van het bureautje en dat is uiteindelijk prachtig geworden. Nu de zolder opdelen in dressing en slaapkamer maar eerst... rommel, veel rommel naar buiten sleuren. Je kan je haast niet voorstellen wat een mens verzamelt op "maar" 6 jaar tijd.

Er is nog een hele hoop werk te verzetten en mei zal er zo sneller zijn dan we vermoeden

Reageer  

25 december 2011 - Kerst

Kerstmis. Vind ikzelf altijd één van de heerlijkste tijden van het jaar. Zowel kadootjes geven, als kadootjes krijgen.

En vandaag mochten we een heel belangrijk kadootje geven. Aan je toekomstige peter. Enkele weken geleden heb ik moeite gedaan om je peter HET kado te geven wat ik zocht. Eerst achter een boekje liggen zoeken dat ik uiteindelijk in Geel vond, om vervolgens 's anderendaags om 8u al kou te gaan staan lijden voor de deur van de Colruyt want ik moest en zou een doos Westvleteren hebben. En tis me nog gelukt ook

Voke was in eerste instantie enorm blij met zijn doosje Westvleteren en neemt er graag het peterschap bij.

Mama content, papa content en voke ook content
Nu nog onze knoop voor de meter doorhakken... Dat wordt nog een zware dobber...

Reageer  

2 december 2011 - Gelukkige verjaardag!

Vandaag mag ik al 31 kaarsjes uitblazen... Pfieuw wat worden we oud

Lotte naar de onthaalmoeder en Yenthe lekker naar school. En dan... qualitytime met papa. 's Middags gaan we lekker uiteten en wat gaan we dan doen eh. We weten het niet goed. Stilletjes begint het wel te kriebelen om al achter de suikerboontjes te gaan kijken en dat gaan we dan ook doen. We rijden naar Ava om enkele toffe ideetjes op te doen, maar omdat we nog niet weten of je een jongen of meisje wordt, blijkt het precies toch moeilijker dan eerst gedacht. Nog maar even wachten dan.

Reageer  

16 november 2011 - 12 weken 6 dagen

De eerste trimester zit er op. Tijd voor de eerste belangrijke echo. Vandaag stond de 12 weken echo op het programma.

We waren al vroeg uit de veren want we werden om 8u15 reeds bij de gynaecoloog verwacht. Yenthe mocht samen met haar vriendje naar school vandaag en dat vond ze verre van erg

Zo gezegd, zo gedaan. Yentheke bij Lars afgezet en samen reden we met moeke en Lotte verder richting gynaecoloog. Papa kon er helaas niet bijzijn want iemand moet er brood op de plank brengen eh.

Eenmaal aangekomen in het ziekenhuis, werd ons geduld weer op de proef gesteld. Het werd al gauw 8u30, 9u, 9u15... Een uur zitten we reeds te wachten met kleine Lotte om jou toch maar te kunnen bewonderen...

Omstreeks 9u30 kregen we dan toch het verlossende antwoord dat we eindelijk aan de beurt waren.
Na enkele routinevragen, konden ook Lotte en moeke je deze keer eens hevig zien bewegen. Bij het horen van het hartje wist Lotte niet wie of wat het was, maar het was magisch. Je was ook al flink gegroeid. Er stond al ruim 5cm op het latje

Reageer  

25 oktober 2011 - De eerste echo

Wachten duurt lang, heel lang...
Een maand hebben we reeds gewacht om jou te mogen bewonderen. Vandaag is eindelijk de dag aangebroken om te kunnen zien waarom ik de afgelopen weken zo misselijk was.

We zijn vandaag ook iets vroeger gestopt met werken om toch maar op tijd te kunnen zijn voor onze afspraak. Dus snel douchen, kindjes snel naar moeke brengen en hup we zijn weg.

Eens aangekomen bij het ziekenhuis, wie zien we daar? De buurvrouw kwam net terug van de gynaecoloog Voor haar helaas nog weinig schot in de zaak... Nog even volhouden dus.

We waren reeds aan de late kant, dus spurtte ik naar binnen om me aan te melden. Later bleek alle haast voor niets... Voor de tweede maal kan wachten heel lang duren. Niet minder dan een uur hebben we gewacht. Eindelijk onze beurt! Ook al is het voor ons de derde keer, het blijft toch een magisch moment. We zagen je bewegen, hoorde je hartje kloppen... En..., je was al zo volmaakt. Amper 2, 88cm groot, maar alles zat er op en er aan. Het blijft een wonder.

En wat mij betreft: vanaf vandaag mag iedereen het weten dat jij in aantocht bent, hoewel bijna iedereen al weet dat er in mei 2012 weer uitbreiding komt

Reageer  

19 september 2011 -

Dag kleine ukkepuk,

Vandaag hadden we een afspraak bij de huisarts voor een bloedafname. 's Avonds vol spanning belde ik voor de uitslag. En ze wenste ons meteen proficiat. Nu is het officieel. Ons 3de meesterwerk is onderweg.

Wat wordt het weer spannend. Vol verwachting kunnen we nu aftellen naar 25 oktober. Dan mogen je papa en ik jou voor het eerst bewonderen.

Reageer  

1 2 volgende